Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Elisabeth Kværne til minne

Elisabeth Kværne var innsamlar, formidlar og organisasjonsmenneske – både på lokalt og nasjonalt plan – og ho gjorde eit uvurderleg arbeid for langleiken. Ho var heidersmedlem i FolkOrg for sitt gode ...

Frifond organisasjon for 2025 - utlysing

Her finn du informasjon om tilskotsordninga og om korleis du søker. Søknadsfrist for å søke om Frifond organisasjon er 15. oktober 2024.

Lokallagskaffi hausten 2024

Her finn du oversikt over haustens digitale kaffitreff.

Ellen Bojer Nordstoga til minne

Ellen Bojer Nordstoga var eldsjel og pedagog, ho var kulturformidlar, og ho har vore av dei viktige i vidareføringa av den tradisjonelle songen. Ellen Bojer Nordstoga var heidersmedlem i FolkOrg for s...

Kompensasjon for TONO-utgifter for utøvarlag

No kan utøvarlag (lokallag og områdelag) søkje om kompensasjon for TONO-utgifter. Søknadsfristen for kompensasjon for TONO-utgifter for fyrste halvår 2024, er 23.september.

Kompensasjon av deltakaravgift for juniorar på Landsfestivalen

No kan lokallag søkje kompensasjon for deltakaravgift og evt. reiseutgifter/overnattingsutgifter til deltakande juniorar på Landsfestivalen i gammaldansmusikk. Søknadsfristen var 9.september.

Kompensasjon av deltakaravgift for juniorar på Landskappleiken

No kan lokallag søkje kompensasjon for deltakaravgift og evt. reiseutgifter/overnattingsutgifter til deltakande juniorar på Landskappleiken. Søknadsfristen var 9.september.

Stønad til senking av terskel for deltaking barn og unge

Lokallag og områdelag kan no søkje om midlar til å senke terskelen for barn og unge til å delta i aktivitetar. Søknadsfristen var 9.september.

FolkLeiarUng - no også med dans!

FolkLeiarUng – prosjekt for folkemusikarar og folkedansarar mellom 15-25 år. Søknadsfristen var 30.august.