FolkOrg utvider med flere medlemsfordeler. Avtale er signert med strømleverandøren Svorka Energi.

FolkOrg har nå inngått en avtale med strømleverandøren Svorka. Alle medlemmer i FolkOrg får nå tilbud om å tegne en gunstig strømprisavtale med en Topp 3-garantipris. Garantien sier at strømprisen på årlig basis, målt mot en representativ liste over konkurrentene – 25 av landets største leverandører, skal være blant de tre billigste.

Tegn avtalen – støtt organisasjonens arbeid

-Avtalen FolkOrg har gjort med Svorka har innebygd en stor gulrot, sier daglig leder Linda Dyrnes.

– For hver kilowattime medlemmene bruker vil organisasjonen få utbetalt 1 øre. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når vi legger til at en vanlig strømkunde bruker ca 20.000 kWh per år, så blir det faktisk kr 200 til fellesskapet fra hver av oss som tegner avtalen. Styret har besluttet at beløpet skal øremerkes FolkOrg sin rekrutteringsstøtteordning, sier daglig leder Linda Dyrnes.

Avtalen er gjort sammen med Trekkspillforbundet, og det deres Odd Arne Halaas som har framforhandlet avtalen på vegne av oss.

– Begge organisasjonene er veldig fornøyd med avtalen. Først og fremts fordi medlemmene får en svært god prisavtale, dernest at organisasjonen kan få noen sårt tiltrengte kroner til sitt arbeid. Det skader heller ikke at Svorka gir et svært seriøst og solid inntrykk, og har en langsiktighet i samarbeidet med oss.

– Jeg tror dette kan bli et vinn – vinn – vinn for alle parter, avslutter Halaas, og oppfordrer alle medlemmer til å tegne strømavtalen så snart det åpnes for det.

Avtalen trådte formelt i kraft 1. juli i 2014.