Velkommen til Folkelarm 24. - 27. november på Riksscenen i Oslo!

Høstens store folkemusikkfest FOLKELARM på Riksscenen i Oslo!
Folkelarm er mye mer enn et bransjetreff, det er høstens store folkemusikkhelg i Oslo! I tillegg til mange konserter blir det danseforestilling med Kartellet, dansefest med Jutullaget, Lendmenn og mange flere grupper og solister. Det blir Oslokappleik med tevling i mange ulike klasser innen dans og spill, og det blir seminarer og workshops. Ikke minst blir det FOLKELARMPRIS utdeling og finale i INTROFOLK 2022!

Arrangementet som i år arrangeres for 17 gang finner sted på Riksscenen i Oslo 24. – 27. november, og byr på folke- og verdensmusikk i full bredde. Hvert år blir både internasjonale og nasjonale delegater fra musikkbransjen invitert til bransjetreffet som har som mål å markedsføre norske og nordiske folkemusikkartister.

Konserter og dansefest!
I år kan både publikum og musikkbransje oppleve et bredt spekter av norsk og nordisk tradisjonsmusikk, fra unge lovende debutanter til mer etablerte grupper og artister. I år er det i tillegg til de mange konsertene også stort fokus på dansespillet. To store gammeldansgrupper; Jutullaget og Lendmenn, samt flere solister skal spille dansbare konserter på Folkelarm. I tillegg blir det solospel, gammeldans og bygdedans til langt på natt fredag og lørdag!

Artistene som er valgt ut til Folkelarm 2022 er:
Almir og Daniel
 (Norge/Bosnia/Serbia)
Anna Ekborg (Sverige)
Erlend Viken Trio (Norge)
Gangar (Norge)
Johanna-Adele Jussi (Norge)
Julie Alapnes (Norge)
Jutullaget (Norge)
Kartellet (Norge)
Kim Rysstad (Norge)
Lendmenn (Norge)
Lerkefalk (Norge)
Mads Erik Odde (Norge)
Tallari (Finland)
Teho. (Finland)
Tundra Electro (Norge/Finland)
Umbra (Island)
Viik (Norge/Danmark)
Vågspel (Sverige)
Østerlide (Norge)
Les om hver enkelt artist her

Det skjer mye spennende på Folkelarm i år, du kan få med deg film og konsert med Knut Buen, dansekurs med Anbjørg og Audun, Oslokappleiken, konserter i Lavvoen, seminar om prisen på en folkedansformidler og mye mer!

Finale i INTROFOLK 2022
Lørdagen på Folkelarm blir det finalespill i konkurransen om å bli årets unge folkemusiker 2022, og dermed mottakeren av GRAMOstipend på 100 000 kroner! Semifinalen var på Riksscenen 10. September, og her kan du lese om finalistene! 

Festivalpass og delegatpass
Du kan kjøpe delegatpass for å få med deg alt som skjer inklusivt seminarer og møteplasser/mingleeventer. Eller du kan kjøpe deg festivalpass for å få med deg konserter, dansefester, oslokappleiken og INTROFOLKfinalen!
Les mer om billetter og sikre deg tilgang til Folkelarm 2022 her

ALLE er velkommen på Folkelarm, vi håper vi ser deg der! 

Alt du trenger å vite finner du på
www.folkelarm.no  og lurer du på noe mer så ta gjerne kontakt med oss!

Epost: info@folkorg.no